måndag 11 februari 2008

Nu är alla friska igen och vilka härliga helger !


Hej hej,

Nu är alla i familjen friska igen och helgen som gick var suverän med vackert väder och solsken hela dagen!

Förra helgen var vi en snabbtur till Göteborg, träffade familj och hann med ett Opera besök (julklapp). Det blev en härlig tur. Lite shopping på lördagen, Kungsmässan och sedan middag hos mor & far.

Söndag - mys och ett besök hos Johans kusin som just köpt ett otroligt fint gammalt hus i Onsala. Gårdsaktigt och byggt på 1800-talet, 200 kvm stort. Jag blev mycket inspirerad att efter att vi har vuxit ur våra 105 kvm flytta till något liknande. På eftermiddagen körde vi in till Göteborg och tog in på hotell. Utan barn! Kl 17.30 infann vi oss på Operan för middag och senare "My fair Lady" . Jag säger bara - 4 av 5 caroliner! En mkt bra föreställning. Tack Mimmi & Moppa för den perfekta Julklappen.

Måndag - en härlig hotellfrukost och sedan i säng igen medan Johan åkte och jobbade! Kl. 11 ett tandläkarbesök och överraskning för födelsedagsbarnet J i förskott! Ha, ha ... ... men den som skrattar först gråter sen! Han hade inga hål på ... 17år .... och jag blev luspank!


Helgen som gick var som sagt riktigt najs! Vår lilla princessa är ju bara helt underbar. Och sedan ett stort tack till Helena för den mkt goda fikan på söndagen.




Inga kommentarer: